top of page
bgImage
bgImage

3-Dagars ÄLVSBORG

Vår 3-Dagars marsch är nu genomförd, på lördag kvällen infann sig lejonparten i Moga Fritidsanläggning i Svenljunga, ett fåtal anslöt sig före marschen på söndag morgon, deltagarna var från företrädesvis södra regionen av landet men vi hade även en deltagare från Umeå och ett tiotal ungdomar från Stockholm med ledare.

Boendet i Moga fritidsanläggning under 3-dagar fungerade bra, med NATO-sängar, på söndag och måndag kväll fanns möjlighet att ta ett dopp för den som så önskade, och även att använda bastu.

Marschvädret var bra under alla dagar, det var något kyligt kanske, det kom en och annan skur också men i det stora hela fungerade det bra under de 3 dagarna. vädret började stabilisera sig, det var allt i från växlande molnighet, sol och någon enstaka regnskur med en temperaturen på runt 15 grader.

Samtliga marschdagar fungerade bra, med endast de normala blessyrerna vad gäller tejpning och blåsor, både lunch och middag serverades efter marschvägen samtliga dagar.

Medaljutdelning förrättades vid framkomsten till Moga tisdagen den 2 maj, intrycket var att alla som hade deltagit på vår 3-Dagars marsch var nöjda med sina upplevelser.

Mvh Per Johansson, Marschledare Älvsborgs Försvarsutbildningsförbund.

00:00 / 02:08
bottom of page